Despre autorCristian Manea

"Scuzati-ma pentru patima si pentru rabufnirile mele, care au cauze profunde in speranta pentru viitor. Acesta este un argument fundamental pentru mine. Eu stiu, cel putin in parte, ceea ce vreau. Si stiu, chiar foarte clar, lucrurile de care ma tem."


Eugen Balaban

Sunt Eugen Balaban, un cetatean cu preocupare predilecta pt frumos. Frumosul din jur. Preocuparile mele se leaga de frumosul naturii si al spiritului uman..

Imi plaq calatoriile, mai ales cele montane, imi plaq lucruile ce cultiva spiritul, adica arte in general, muzica in special...muzica rock mai ales...imi plaq ideile. Imi plaq prietenii mei, pentru ca imi faq in general prieteni frumosi (multi se vor regasi in descriere). Imi iubesq sotia cu care construiesq zilniq o viata ceva mai frumoasa decat ieri.. In general iubesq! Nu de alta dar e frumos!

Poate cea mai mare realizare de pana acum rezida in faptul ca am cochetat cu invatamantul o parte din viata mea, si am reusit sa sadesq cateva seminte ce astept sa inmugureasca. Sper frumos.

Am venit aci in acest blogIQ, pentru a face trafiq de influenta. Incerq sa ma las influentat de aerul unor discutii frumoase ce sper ca se vor petrece aci pe acest blogIQ pe care apoi sa le trafichez mai departe cu ceilalti din jurul meu... Eu mai eman cate o parere pe care o consider un manunchi brut de idei ce astept sa fie cizelate impreunca cu cei care intra si se simt interesati de ce se face aici...Apoi sa le traficam intre noi. Mi-as dori un trafiq continuu de idei..

Implicit decenta si curatenia devin reguli aici. Asta pentru ca si ele sunt frumoase.

Multumesq!


???? loc liber pentru tine

Daca vrei sa iti exprimi ideile, starile de spirit, parerile in legatura cu subiecte politice, economice, sociale, te invitam in clubul nostru! Nu trebuie sa avem pareri convergente. Din contra. Cu siguranta un pic de optimism ar prinde chiar bine :)
<
>
LogIQDoc

X