Se faq 20 de ani...

Daca e sa tragem linie, ne ingrozim....!

Bilant cu victime mai multe si mai mari...decat la toate jurnalele de ora 5 de la toate televiziunile..

 

Oameni mutilati spiritual si cultural umbla peste tot ca niste "zombies" avand fetele incrustate cu mina dominatoare a stapanilor lumii.

Observam ca in 20 de ani de zile s-a lucrat sistematiq la extirparea oricarei vibratii culturale. 

 

Cultura ar fi insemnat resurectie, trezire!

Dar acest lucru ar fi fost inadmisibil pentru potentatii zilei.

 

Pentru conservarea avantajului lor economiq si politiq, INTREAGA CLASA POLITICA se face vinovata de mazilirea la stalpul infamiei a oricarei urme culturale.

E clar ca s-a mers sistematiq si cu manualul de manipularea maselor in mana, pentru imbacsirea tuturor cailor media cu nonvaloare culturala pentru mentinerea unei neguri groase din care populatia sa nu vada soarele inteligentei... 

Cei care au reusit sa-l vada, au plecat!

 

Acum, la 20 de ani urmarim, tragicul accident social si ne dam seama ca nu mai putem iesi dintre fiarele contorsionate ale lipsei de valori... Ca monstrul in care suntem prinsi e creat de propria noastra ignoranta. 

Observam cati culturofagi se perinda in jurul nostru, cu cutite pline de sange intelectual, si taind cu sete din creierul national.

Toti zombii ca badea, teo, negru,capatos, mihaescu, firea, gadea, ciutacu, urmati de toata clasa de zombie politici, umbla cu saliva curgand pe la colturile gurii si cu mainile intinse dupa un creier care functioneaza, pentru a-l preface in cenusa.

 

Si asta foarte bine orchestrat din umbra tot de aceeasi dirijori sinistri care au condus si "intamplarile" din Piata Universtiatii.

 

Razboiul de 20 de ani impotriva culturii e inca in desfasurare!