Ianuarie 2010

Vae victis!

Postat la 29-Jan-2010, ora 10:26 PM, de [Eugen Balaban]
2 Comentarii

      Asistam la o inversare fantastica a functiilor unei biologii oculte.

 

Postcomunistii-eternosecuristi psd-isti, cei care au fagocitat timpul nostru de constructie a unei istorii corecte si deasemenea timpul nostru de trai (macar normal), si-au construit in tot acest timp o retea de parazitare publica si de influenta agresiva asupra resurselor si infrastructurilor sociale. Dupa care si-au cladit cu asiduitate sisteme oculte de informare in masa.

Si cand toate acestea vor fi fost aproape desvarsite, intr-o logica de recul, iata ca tot sistemul creat cu atata ambitie a inceput sa se intoarca importiva creatorilor!

Acum sistemul isi devoreaza cu rapiditatea calugaritei insecta, copulatorul!

Abolirea de simboluri

Postat la 22-Jan-2010, ora 06:45 PM, de [Eugen Balaban]
0 Comentarii

     Peste orice tip de cultura, de la cea mai precara, pana la cea mai sofisticata, am invatat ca simbolistica foloseste ca arma impotriva destramarii respectivei culturi. In general, simbolurile au o incarcatura informationala si culturala mai mare chiar decat oameni sau idei.

Patria noastra, nu a fost nici ea lipsita de astfel de simboluri capabile sa coaguleze sau sa miste social. Fiecare etapa istorica a fabricat, ca o unealta a robustetii istorice, un set de simboluri. Istoria recenta a facut-o deasemenea.

<
>
LogIQDoc

X