Iuine 2009

Mi-e dor de criza petrolului

Postat la 30-Jun-2009, ora 11:14 AM, de [Eugen Balaban]
3 Comentarii

Da! Desi pare bulversant ce spun, decat criza finanaciara pe care o strabatem acum, mi-o doresq pe cea de acum circa doi ani si ceva, criza petrolului...
Si asta era la fel de apocaliptica, de treminal-disturctiva si chiar si de anvergura similara.

Dar trebuie sa dau un raspuns la posibila intrebare de ce?

Catedrala din desert

Postat la 27-Jun-2009, ora 03:02 PM, de [Cristian Manea]
3 Comentarii

Aflam, cu mare tam-tam, ca in sfarsit s-a pus la punct proiectul pentru viitoarea "Catedrala a Mantuirii Neamului". Cateva caracteristici (extrase din Cotidianul online):
"Viitoarea Catedrală a Mântuirii Neamului va avea dotări de ultimă oră. Biserica va fi înţesată de camere de luat vederi şi slujba va putea fi văzută din toate cotloanele, pe plasme.(...)

Criza e de stanga...

Postat la 26-Jun-2009, ora 12:47 PM, de [Eugen Balaban]
1 Comentariu

     Dupa ce privesti printr-o lupa mare care filtreaza echilibristica politica plina de optimism electoral sau de interes personal, poti vedea limpede ca aceasta criza a pornit nu din defectarea mecanismului liberal al capitalismului, cum multi incearca sa acuze acum tremurand de satisfactie, ci din cauza acelorasi efecte destructive ale stangismului politiq si social.

CINE A MAI RAMAS IN ROMANIA ?

Postat la 23-Jun-2009, ora 12:34 PM, de [Cristian Manea]
2 Comentarii

"Uitati-vã la ei si încercati apoi sã vã închipuiti cã, din marfa asta, trebuie sã facem o natiune." -

NOTA: articolul este preluat dintr-un emailing intre prieteni, majoritatea emigranti "capsunari" cu staif si facultati... Drept pentru care TOT MERITUL revine autorului original al textului (nu am reusit sa-l identific), pe care eu doar il REIAU aici pentru ca l-am gasit interesant.

Mecanismul diaboliq si cele doua paradoxuri

Postat la 23-Jun-2009, ora 11:02 AM, de [Eugen Balaban]
1 Comentariu

Indignarea! acest sentiment care imi sufoca spiritul acum.....Asta la auzul vestii ca Ion Iliescu, a fost iertat de minunata noastra justitie pentru atrocitatile fizice si morale produse impotriva acestei tari si in dosarul "Mineriada din 13-15 iunie".

Dacia Stepway... un concept nou: USV

Postat la 18-Jun-2009, ora 03:38 PM, de [Chetroesu]
0 Comentarii
Dacia a lansat in Romania modelul Stepway, o versiune imbunatatita a lui Sandero, care imprima un "feeling de SUV", dar care nu este totusi nici SUV si nici Crossover. Este doar "un Sandero cu trasaturi dinamice si o masina cu tenta sportiva", un model denumit de francezi ca USV (Urban Sport Vehicle). Masina prezinta garda la sol marita, ornamente de off-roader si ... cam atat, masina neavand nici macar tractiune 4x4.

APOCALIPSA DEMOCRATIEI VINE…! CHIAR ACUM?!

Postat la 17-Jun-2009, ora 11:56 AM, de [Eugen Balaban]
0 Comentarii

Aud tot mai mult in ultima vreme vorbindu-se despre un iminent sfarsit al capitalismului.

Criza declansata din Stalele Unite (cotate ca statul cu cea mai inaintata democratie si cu cel mai puternic stat capitalist) si care s-a raspandit apoi la nivel global, are pentru unii aroma de faliment… Faliment de oranduire sociala, nu oricum!!Adica sfarsit de istorie.

Suntem un trio FORMIDABIL! (sau formula chimica a romanului mediu)

Postat la 15-Jun-2009, ora 01:38 PM, de [Cristian Manea]
0 Comentarii

Citind reactiile la rezultatele recentelor alegeri europene, nu mi-am putut infrana o amintire din copilarie. Va mai amintiti celebrul program al lui Marius Teicu? Cel cu Corina Chiriac, Marius Teicu, Arsinel parca? Un Trio Formidabil.

Don Quijote de la Mioritza

Postat la 12-Jun-2009, ora 12:27 PM, de [Eugen Balaban]
1 Comentariu


 Dupa ultimele estimari procreate de actualul guvern proclamat la Bucuresti cu inflatie de incredre si autosuficienta, viitorul arata pentru un privitor atent si analitiq ca o "fata morgana", care ne mai da iluzia supravieturii pentru timpul cat naluca mai persista proiectata pe ecranele mintii noastre. Altfel, odata stinsa imaginatia, realitatea ne prezinta un monument de incoerenta sociala si economica..

Tara far'de politica

Postat la 10-Jun-2009, ora 12:37 PM, de [Eugen Balaban]
0 Comentarii

Ei bine, Romania e o tara nonpolitica...
In Romania politica e abolita..de mult..de circa 60 de ani....NU EXISTA!

Sunt convins ca de multe ori politicienii straini ce sunt nevoiti sa ia contact cu Romania ne privesq de dincolo de sticla acvariului in care ne scaldam, cu privirile mirate ale omului care vede grozavii nebanuite...

<
>
LogIQDoc

X